Καλωσορίσατε στον ιστότοπο που ασχολείται αποκλειστικά με τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των χειρουργικών παθήσεων ενός τόσο σημαντικού οργάνου όπως ο θυρεοειδής αδένας.

Η χειρουργική του θυρεοειδούς αποτελεί υποεξειδίκευση της χειρουργικής των ενδοκρινών αδένων, ειδικότητας που ασχολείται με τις νόσους των εξωκρανιακών οργάνων του ενδοκρινικού συστήματος (θυρεοειδής, παραθυρεοειδείς αδένες, επινεφρίδια, πάγκρεας).

Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται σε κάθε χειρουργικό ασθενή και φιλοδοξεί να του προσφέρει μια πολυδιάστατη, στοχευμένη, απόλυτα εξειδικευμένη αλλά παράλληλα πολύ προσιτή και κατανοητή ενημέρωση για τις ογκολογικές ή μη χειρουργικές παθήσεις που σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο της χειρουργικής του θυρεοειδούς αδένα και την αντιμετώπιση τους με τις πλέον σύγχρονες εγχειρητικές τεχνικές, όπως εφαρμόζονται σήμερα σε όλα τα μεγάλα εξειδικευμένα κέντρα ενδοκρινών.

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή και με απευθείας επικοινωνία θα μπορέσετε να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις απορίες, που μπορεί να σας δημιουργηθούν κατά την ανάγνωση της ιστοσελίδας. Oι συμβουλές και οι υποδείξεις σας είναι σημαντικότατες και απαραίτητες για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της επιστημονικής μας ομάδας. Φυσικά, επειδή κάθε ασθενής πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μοναδικότητα και όχι ως πάθηση πίσω από τις ερωταπαντήσεις μιας διαδικτυακής πύλης, η ανθρώπινη επικοινωνία είναι αναντικατάστατη και γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τη συνάντηση και την προσωπική επαφή γιατρού-ασθενούς.

Θα είναι μεγάλη μου χαρά να σας φανούμε χρήσιμοι.

Με ιδιαίτερη τιμή

Εμμανουήλ Α. Τσίγκος
Γενικός Χειρουργός
Εξειδικευθείς στην ογκολογική χειρουργική των ενδοκρινών αδένων